top of page
ilmalampopumppuasennus.jpg

Lämmitysjärjestelmät ja ilmastointilaitteet

Meiltä saat edullisesti myös erilaiset lämmitysjärjestelmät sekä ilmastointilaitteet asennus- ja huoltopalveluineen. Lämmitysjärjestelmistä kysyttyjä ovat olleet muun muassa lattialämmitysjärjestelmät, sähköiset varaajat sekä erilaiset sähkö- ja öljykattilat.

Viime vuosina nousussa on ollut erityisesti ilmalämpöpumppujen kysyntä. Ilmalämpöpumppu tukee tehokkaasti kodin päälämmitysjärjestelmää. Se on moderni ja energiatehokas ratkaisu, joka sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin ja voi säästää parhaimmillaan kymmeniä prosentteja kodin lämmitykseen tarvittavasta energiasta. Ilmalämpöpumppu on hiljaisesti toimiva ja energiatehokas laite, jonka avulla voidaan myös viilentää kotia tehokkaasti.

Edustamme alan tunnetuimpia merkkejä ja meiltä löydät laajan valikoiman eri valmistajien laitteita niin lämmitykseen kuin ilmastointiin. Tarvittaessa autamme löytämään kohteeseen sopivimman ratkaisun ja laitteen sekä opastamme laitteen käytössä. Tarjoamme myös kattavat huolto- ja korjauspalvelut erilaisille lämmitys- ja ilmastointijärjestelmille.

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja ripeästi kaikenkokoisiin kohteisiin, myös saaristoon Espoon Sähköpoikien omalla kalustolla. Monipuolinen valikoima eri ilmalämpöpumppu merkkejä kuten AlpicAir, Mitsubishi ja Panasonic.

AlpicAir ilma-vesilämpö-pumput

alpicair_vesi.png

AlpicAirin ilma-vesilämpöpumpulla on erinomainen lämmityksen hyötysuhde. Ilma-vesilämpöpumppu saa kehuja myös asennusvaiheessa: kaikki piirit on valmiiksi koepaineistettuja, ja itse kone, valikot sekä kosketusnäyttö ovat helppokäyttöisiä.

alpicair_ilma.png

Meiltä saat AlpicAirin ilmalämpöpumput tehokkaaseen jäähdytykseen ja lämmitykseen. Saavilla myös MultiSplit-mallit, joissa yhteen ulkoyksikköön on kytkettävissä useita sisäyksiköitä. Erittäin puhdas R32-kylmäaine parantaa energiatehokkuutta. Wifi-toiminnolla voit etäohjata toimintaa.

Hinta asennettuna alkaen 1.550 € (sisältää alv. 24 % sekä perusasennuksen)

Mitsubishi Heavy Kazan 25 ilmalämpöpumppu

mitsubishi-heavy-300px-214px.webp

Mitsubishi ilmalämpöpumppu luo miellyttävät olot kotiisi useiden eri ominaisuuksiensa avulla. Älykäs ilmalämpöpumppu havainnoi tilan aktiviteetin muutokset. Mikäli Kazan havaitsee, että huoneessa ei ole ihmisiä, kytkeytyy siinä energiansäästöasetus päälle.

Hinta asennettuna alkaen 2.150 (sisältää alv. 24 % sekä perusasennuksen)

Fox eco - Split VILP R32 -ilmalämpöpumppu

fox_eco.png

Fox eco - Split VILP R32 on valmistettu vain laadukkaita komponentteja käyttäen sekä energiatehokkuutta ajatellen. Pumput ovat suunniteltu pohjoiseen sopiviksi ja ne toimivat näissä olosuhteissa vaivattomasti sekä tehokkaasti. Annamme rekistöröityneille tuotteille 2-vuoden tehdastakuun, Panasonic kompressorille 5-vuotta. 

● Fox eco - Split R32 ulko- sekä sisäyksikön ohjauspaneelilla.
● Fox Eco - 100l-RST puskurivaraajan.
● Fox Eco - 200l-LV lämminvesivaraajan.
● Maajalusta sekä sulatus vesikaukalo lämmityskaapelilla.
● Kylmäaineputket 1/4 3/8 5m.

AlpicAir-logo.jpg
Mitsubishi_Electric_logo.png
panasonic-logo.png
FoxEco-logo.png
  • alt.text.label.Facebook
bottom of page