top of page
Cage Lamp

JÄTÄ SÄHKÖTYÖT ALAN AMMATTILAISILLE

Sähkötapaturmat voivat pahimmillaan johtaa vakaviin vammoihin ja siksi kaikki sähkötyöt tulee aina jättää ammattilaisten tehtäväksi. Esimerkiksi erilaiset itse asennetut sähkölaitteet voivat aiheuttaa merkittäviä turvallisuusriskejä kodin asukkaille. Siksi varsinaisia sähkötöitä eivät saa tehdä muut kuin rekisteröidyt sähköalan ammattilaiset.

Jätä siis kotisi ja kiinteistöjesi sähkötyöt meidän huoleksemme. Silloin voit olla varma siitä että työt sujuvat turvallisesti ja että sähkötyöt ja -asennukset tehdään kerralla kuntoon ja määräyksiä noudattaen.

 

Olemme kokeneita sähköalan ammattilaisia ja meiltä saat kattavasti kaikki sähköpalvelut suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Teemme jokaisen sähköasennuksen yhteydessä myös käyttöönottotarkastuksen, jonka avulla varmistetaan että sähköasennus täyttää kaikki vaatimukset ja on sähköturvallinen.

autosahkotolpan_asennus.jpg

Olemme alan ammattilaisia, jonka vuoksi erilaiset sähkö- ja LVI-työt sujuvat meiltä kokemuksen tuomalla osaamisella tehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Toimintamme aikana olemme luoneet erinomaiset suhteet alan muihin toimijoihin ja alihankintaketjumme on toimintavarma sekä tehokas. Näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaisen työnjäljen lisäksi myös erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Olemme Turvatekniikan Keskuksen (TUKES) hyväksymä sähköurakoitsija, sekä kuulumme myös Elfin ketjun vastuullisiin sähköurakoitsijoihin.
Tukes_logo.png
elfin-logo.png
  • alt.text.label.Facebook
bottom of page