top of page

LVI-työt

Putkiston kuntokartoitukset ja putkiremontit

Putkiremontit kannattaa toteuttaa aina hyvissä ajoin putkiston kuntoon nähden. Mitä kauemmin putkiremontin aloituksen kanssa viivyttelee, sitä suuremmaksi erilaisten putkiongelmien ja mittavien vahinkojen riski kasvaa. Esimerkiksi putkirikosta aiheutuneet vesivahingot voivat aiheuttaa mittavan ja kustannuksiltaan kalliin remontin.

 

Taloyhtiössä putkiston kuntokartoituksesta ja putkiremontin tilaamisesta vastaavat useimmiten isännöitsijä sekä taloyhtiön hallitus. Pientaloasuja taas vastaa putkiremontin järjestämisestä itse.

 

Jos et ole varma millaisessa kunnossa kotisi tai kiinteistösi putkisto on, kannattaa paikalle tilata ammattitaitoinen putkimies, joka voi tehdä putkiston kuntokartoituksen. Sen avulla tiedät, onko putkiremontti ajankohtainen kenties mahdollisimman pian, lähitulevaisuudessa vai onko putkisto niin hyvässä kunnossa.

 

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua sekä putkiston kuntokartoitusta että putkiremontteja varten.

Katso hinnat Hinnastosta.

Plumber

Teemme kaikki LVI-huoltotyöt nopeasti ja tarkasti

Normaaleihin huoltotöihimme kuuluvat mm. seuraavat palvelut

Putkipäivystys

Mikäli kotonasi tai kiinteistössäsi tapahtuu kiireellistä korjausta vaativa putkirikko, saat meiltä avun paikalle nopeasti. 

Putkipäivystyksemme on tavoitettavissa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja päivystävä putkimies saapuu kohteeseen tunnin sisällä soitostasi.

 

Putkipäivystys auttaa esimerkiksi silloin kun viemäri on tukossa, putket jäässä tai hana vuotaa. Päivystävät putkimiehemme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on tarvittava osaaminen putkiongelmien nopeaa ratkaisua varten.

Toisinaan putkirikko havaitaan vasta, kun se on jo ehtinyt aiheuttaa vesivahinkoja. Jotta vahingot saadaan minimoitua, on tärkeää kutsua putkiapua paikalle mahdollisimman nopeasti. Päivystävä putkimies saapuu kohteeseen huoltoautolla, josta löytyvät kaikki tarvittavat välineet vian paikantamiseen ja kiireellisimpiin korjaustoimenpiteisiin. Päivystyspalvelumme palvelee kiireellistä apua vaativissa putkiongelmissa koko Espoon alueella.

Water Filter Faucet

Vesikalusteiden asennukset

Hoidamme ammattitaidolla ja tehokkain ottein myös erilaisten vesikalusteiden asennukset.

 

Vesikalusteiden asennustyöt kannattaa jättää aina ammattilaisen tehtäväksi. Vain siten voit varmistua siitä, että työ on tehty turvallisesti ja kerralla oikein sekä kaikkia määräyksiä noudattaen. Turvallisuuden huomioiminen korostuu etenkin märkätiloissa tapahtuvissa asennuksissa.

 

Ammattitaitoinen putkimies osaa ottaa huomioon erilaiset riskitekijät ja minimoida ne, jolloin asennus sujuu onnistuneesti ja kalusteet ovat tehokkaalla aikataululla asennettuina ja valmiita käyttöön. Vaihdamme ja asennamme joustavalla aikataululla käyttövalmiiksi esimerkiksi WC-istuimet ja hanat.

Olemme alan ammattilaisia, jonka vuoksi erilaiset sähkö- ja LVI-työt sujuvat meiltä kokemuksen tuomalla osaamisella tehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Toimintamme aikana olemme luoneet erinomaiset suhteet alan muihin toimijoihin ja alihankintaketjumme on toimintavarma sekä tehokas. Näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaisen työnjäljen lisäksi myös erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Olemme Turvatekniikan Keskuksen (TUKES) hyväksymä sähköurakoitsija, sekä kuulumme myös Elfin ketjun vastuullisiin sähköurakoitsijoihin.
Tukes_logo.png
elfin-logo.png
  • alt.text.label.Facebook
bottom of page